2021-03-30 07:54:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Van valaki, aki régóta nyomaszt. Legyél bátor, mutass neki ajtót!

Napi horoszkóp március 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpió jegyébe lép. Uralni egy helyzetet, nem azt jelenti, hogy mindig parancsolnod kell. A napi horoszkóp szerint ma a szavak sértők és túl direktek lehetnek. A szeretet ennél jobban hat....

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden pillanat új döntéshelyzet, s ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes a Bikáknak. Sok múlik azon, hogy meglátod-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgy a jóban!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sikerült feltöltődnöd az elmúlt napokban, és most újult lendülettel vágsz bele a munkába. Ne hagyd, hogy kötözködő, irigy, akarnok erők megállítsák lendületedet. Van valaki, aki régóta nyomaszt. Legyél bátor, mutass neki ajtót!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma minden pletyka megtalál, fő információs központja lehetsz a környezetednek. Csak arra vigyázz, hogy ne akard a saját javadra forgatni a lapokat. Könnyen az intrikus szerepkörben találhatod magad. Ez nem válik a javadra.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében jár. Még mindig úgy érzed, két tűz közé kerültél, hogy sarokba szorítottak. Talán csak a saját dilemmáidat tükrözi a helyzet, amibe jutottál. A baj talán saját magától is oldódik.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz a megbízhatóság bajnoka, és mostanában zavar, hogy a világ tele van hirtelenséggel és váratlansággal. A rugalmasságodat jó lenne élesíteni... Talán akkor jobban tűrnéd a változásokat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre felenged a fagy a párod és közted, és sikerül megtalálnotok a közös hangot. A baj csak az, hogy most éppen nincs idő a romantikára. A hétköznapi rohanásban is találjatok azért időt és helyet a meghittségre!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bármily mélyek is az érzelmeid, hajlamos vagy eltitkolni azokat. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség, vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszed, ha így van. Fedd fel az érzéseidet a másik előtt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Talán elkeserítenek az állandó viták, amit a kedveseddel, szeretteiddel kell folytatnod. Sok múlik azonban a te belátásodon is. Próbálj türelmesebb lenni!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nyugalmas napra számíthatsz, talán csak attól kell félned, hogy az unalom és ezzel együtt a búslakodás meg ne találjanak. Van valamilyen képességed, talán a művészetek, vagy a sport terén, amiben felüdülést találhatsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bízz a jó sorsodban, a szűkös időknek hamarosan vége lesz. Persze azért nem kell meggondolatlanná válnod a pénzügyeket illetően, de talán egy kicsit már ereszthetsz a nadrágszíjon. Vannak halaszthatatlan kiadásaid.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Megfontolt, türelmes, és rendkívül megbízható munkatárs vagy. Ezt pedig végre a főnökeid is észreveszik. A riválisaid, akárhányan vannak, képtelenek kiütni a nyeregből. Keress köztük is szövetségest!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: